Tekintsd meg az általam
készített oldalakat

Tekintsd meg az általam készített oldalakat

Zsolnai Gergő edző - kezddelmegma.hu

Gergő fiataloknak készít online edzésprogramot és nyújt támogatást. Célja egy fiatalos, sportos weboldal volt, ami segíti őt szolgáltatása értékesítésében. Az oldal kapott egy webshop motort, így a fizetés és a szolgáltatás megvásárlása automatikus. Ezen kívül, össze van kötve a weblap egy email marketing szoftverrel és egy letölthető PDF e-book segítségével gyűjti a feliratkozókat neki. 

Pócza Barbara - belsoragyogas.hu

Barbara egy olyan oldalt szeretett volna, ami modern, de mégis visszaadja az Ő általa képviselt értékeket és betalál a célközönségénél is. A visszajelzések alapján ez sikerült. Hozzá kell tennem, hogy nem találkoztam még Nála céltudatosabb és produktívabb ügyfélt. Az egész folyamatot szinte együtt csináltuk és csiszolgattuk az oldalt. Barbara az első pillanattól kezdve tudta, mit akar, fel adta a leckét. De a végeredménnyel 100%-osan elégedett lett és csak ez számít. Oldala tartalmaz megvásárolható kurzusokat, blogot és sok más extrát.

Erdősiné Vörös Ágnes - trenditudas.hu

Áginak volt már oldala, mikor megkeresett, de azt magának csinálta. Mivel nem ez az Ő szakterülete, így sok szempontból vérzett a felület. A rengeteg régebbi blog bejegyzést nem akarta elveszíteni, így a meglévő felületen dolgoztam. Mivel az előző oldal is WordPress alapú volt, így abszolút nem volt lehetetlen feladat. Az oldalt teljesen a nulláról kezdtük egy alapos takarítás után (kivéve a bejegyzések maradtak meg, azok is kaptak egy teljesen új “köntöst”. Ági oldalán egy teljes re-design, egy webshop motor integrálás és egy új blog kialakítása történt. Az eredménnyel több mint elégedett volt.

Rfleet - flottakezelő vállalkozás

Az Rfleet egy egyszerű, letisztult, de mégis modern megjelenésű weboldalt kért tőlem. Semmi elképzelésük, semmi ötletük nem volt. Első lépésként készítettem számukra egy logót, és a logó stílusjegyeit felhasználva készítettem el az oldalt. A végeredménnyel a megrendelő 100%-ban elégedett volt és hálás. 

Pócza Barbara - Jóga365

A Jóga 365 Pócza Barbarával a belsoragyogas.hu után a második közös munkánk volt (a folyamatos marketing együttműködésen kívül és a számtalan új aloldal után). Ez a felület egy havidíjas feliratkozásos üzleti modellen alapuló rendszer. Az oldal elkészítésénél fontos volt, hogy konzisztens legyen az eredeti oldallal, de mégis megkülönböztethető legyen. Így került be a zöldes színvilág. A feliratkozó, a tranzakció után hozzáfér a zárt rendszerhez és a belsős felülethez. A rendszer automatikusan terheli a tagok bankkártyáját a havidíjjal és az oldal üzemeltetője folyamatosan bővíti a tartalmat. 

Ingatlanos portál nemzetküzi piacra - Immobest Ungarn

Az Immobest Ungarn oldala magyar ingatlanokat értékesít nemzetközi célközönségnek, de főleg osztrák és német piacon. Az oldal megjelenésének azonosulnia kellett a kész logóhoz és arculati elemekhez, amit a megrendelő szerint tökéletesen sikerült implementálni. Az oldalnak tartalmaznia kellett ingatlanos funkciókat, térképes keresőt, belsős admin felületet az ingatlanok feltöltéséhez. 

Szelényi Anya Akadémia

A Szelényi Anya Akadémia projektje egy igazi kihívás volt. A dizájnt és a stílust egy meglévő logó alapján kellett megtervezni és ahhoz igazítani. A nehézséget természetesen nem ez jelentette, hanem az, hogy milyen úton és hogy oldjuk meg a 4 különböző célközönség számára, hogy megtalálják a számukra releváns tartalmat. Ezt úgy oldottuk meg, hogy a menübe is bekerültek ezek az életszakaszok jól elkülönítve és az oldal elején is ott vannak szuggesztív, a célközönség számára releváns képekkel illusztrálva. Továbbá mind a 4 célközönség külön-külön aloldalt kapott. 

Pócza Claudia - Press-pause

Claudia Hollandiában élő pszichológus. Az Ő kérése az volt, hogy egy elegáns, de mégis letisztult felületet kapjon. A projekt indulásánál a logót és egy két fotót kaptam tőle, amiket szeretett volna viszont látni az oldalon és szerette volna, ha azoknak a képeknek az érzését visszaadja az oldal. Elmondása szerint tökéletesen sikerült eltalálnom amire gondolt és teljes mértékben elégedett és boldog az oldallal. Az oldalba még szeretett volna időpontfoglaló felületet, ezt egy külső szoftver beágyazásával értük el.

Sebestyén Kristóf - kristofedzo.hu

Kristóf oldala egy egyszerűbb felépítésű „one pager” weboldal. A kérése az volt, hogy az oldal sugározzon sportosságot, dinamizmust és a kedvenc színe a neon zöld köszönjön vissza. Az oldal kezdőképén videós háttér fogadja a látogatót és az instagram lebegő logó is folyamatosan jelen van.

Futurus Tech Bau kft.

Ennél a projektnél teljesen szabadkezet kaptam. Az oldalnak modernséget, jövőbemutatást és innovációt kellet sugároznia. Ez a visszajelzések alapján sikerült. Minden szolgáltatás kapott egy külön-külön aloldalt, hogy hirdethető legyen mindegyik szolgáltatás egyedileg.

További referenciák feltöltése folyamatosan...