Rólam

Az én történetem

Már egész fiatal koromban vágyam volt, hogy egykor weboldalakat készítsek. Az élet úgy alakult, hogy más irányba mentem el. Szerencsére később visszataláltam erre a pályára és minden percét élvezem. Mondhatni, a munkám a hobbim. 

Webdizájn mint szenvedély

Több területen is elmélyedtem: online marketing, grafika, szövegírás, weblapkészítés és még sorolhatnám. Komplett rendszereket építettem (építek) ügyfeleimnek. Azonban toronymagasan a webdizájn a kedvencem mindközül. 

Tervezés és kivitelezés

A legtöbb szabadúszó kivitelező nem használ grafikus tervező szoftvert. Egy alap elképzelés alapján építik az oldalakat (korábban én is így dolgoztam). Mióta használok vektorgrafikus tervezőt sokkal egységesebbek és szebbek a munkáim. 

Hogy dolgozom?

A folyamat

Számomra a legfontosabb, hogy a kliens átlássa a folyamatot, hogy megértse mi-miért történik és mire-miért van szükség. Jól kidolgozott folyamatom van, ez garantálja a projekt sikerét és a gördülékeny átlátható együttműködést.

Miket használok?

Szoftverek

Szeretem a legmodernebb szoftvereket használni, hogy Neked a legjobb minőséget nyújthassam. Ezekben a eszközökben magas szintű ismeretekre tettem szert és magabiztosan használom őket a projekt során.

Leggyakoribb kérdések

GY.I.K.

Ezekkel a kérdésekkel találkozom a leggyakrabban és könnyen lehet, hogy benned is felmerültek.

Ez projektenként és igényenként eltérhet. Általában egy egyszerűbb projekt 180.000 Ft-tól kezdődik. (Tervezés és kivitelezés) 

Ha még nem rendelkezel domain névvel és tárhellyel, ezeket kell megvenned még. (A domain név, a weboldalad címe lesz. A tárhely pedig maga a szerver, ahol tárolják az oldal adatait.)

Tudok segíteni ennek az ügyintézésével kapcsolatban is és érdemes is kérned a segítségem, hogy biztos minden rendben legyen. 

Az egyik legnagyobb hazai tárhely szolgáltatónál tudok biztosítani egy pici kedvezményt számodra. Így körülbelül 20.000 Ft / év kiadással tudsz számolni.

További költség lehet még a különböző bővítmények költsége. Ezeket én biztosítom Neked, így ezek nem fognak számodra plusz kiadásokat jelenteni. 

Természetesen igen. A projekt elkészülése után igen. Viszont ebben az esetben fennáll annak a veszélye, hogy valamit véletlen elrontasz és ebben az esetben nem vállalok garanciát. Biztosítok minimális betanítást az oldal használatához. 

Viszont, ha kérsz karbantartást az együttműködés során, annak árában benne van havi 1x kisebb módosítási lehetőség (szöveg, kép, szín stb.) Ennek díja havi 6.000 Ft. 

Természetesen igen! A projekt végén a teljes szellemi termék és maga a weboldal a Te tulajdonod képezi (a terveket is megküldöm részedre). 

Igen! Bővítményeket rendszeresen frissíteni kell. Ezeket magad is elvégezheted. A projektek után biztosítok 30 nap díjmentes karbantartást és utána havi 6.000 Ft-ért tudod igénybevenni ezt a szolgáltatást. 

Természetesen igen. Minden együttműködést írásos ajánlat és szerződés előz meg, mely védi mindkét felet. 

Másban is tudok segíteni?

További szolgáltatások

Természetesen igen. Viszont az esetek többségében ezt csak meglévő ügyfeleknek szoktam felajánlani. 

Az alábbi szolgáltatásokban szoktam segíteni:  

  • Facebook és Google hirdetéskezelés
  • Marketingstratégia kialakítása 
  • Email marketing
  • Értékesítési tölcsér készítése